Gratis fotobok på nätet

Nu kan du äntligen beställa en gratis fotobok genom oss. Det finns många leverantörer på nätet du kan beställa din fotobok hos men inte gratis! Hos Photobox får du möjlighet att beställa en fotobok gratis med spiralbindning och 30 sidor i formatet 20x20cm. Kampanjen är verifierad enligt vår policy så att vi tillsammans ska kunna spara pengar och framkalla bilder gratis genom att endast betala för frakten 49kr – Bättre kan det inte bli!

butiken

Senaste uppdatering – Photobox kampanjen har upphört! Passa på och beställ hos ICA med 35% rabatt genom oss. 

Varför ska man beställa en gratis fotobok?

En bättre fråga är vem vill inte ha en gratis fotobok med spiralbindning och 30 sidor som har ett värde på 189 kr? Men det snabba svaret här är för att det är gratis och gratis är alltid gott.

fotobok gratis just nuPriset som man får betala för frakten gentemot kvalitén är obetydligt. Man ska ha i åtanke att det inte är själva framkallningen som man betalar för här utan endast frakten.

Framkallning är ingen liten summa heller då det brukar ligga på ett högt pris hos de flesta butiker och speciellt om man vill ha något unikt eller en specialbeställning av något slag. Väldigt få på nätet erbjuder en sådan här gratiskampanj och  rätt som det är så försvinner det.

De bästa bilderna i en fotobok

Normen dvs. standarden som många följer idag och mycket tack vare våra smartphones är att vi ständigt tar foto när vi är ute på vift eller när vi är hemma. Telefonerna är små och lätta att ta med sig överallt och har en väldigt bra kamera. Detta betyder också att vi lagrar allting digitalt och med enkelhet kan vi överföra filerna till vilken media som helst. Men tänk om allt detta raderas t.ex. din externa hårddisk där den enda backupen av alla dina foton som finns plötsligt slutar fungera eller likaså molntjänsten. Vad ska man göra då?

foton till fotobokenAtt skapa en fotobok är essentiellt i våra liv eftersom att det i princip är en historiebok. Det är en så kallad tidslinje som visar oss minnen över en lång eller kort period beroende på hur mycket som man vill ta med i fotoboken.

En bra start är att börja gräva fram alla möjliga foton som man sparat i flera års tid och mer än sannolikt så är dessa osorterade på alla sorters media. Det mest vanligaste är att bilderna från ens uppfostran är den största högen att gå igenom. Foton från den här tiden var man inte så petig med då mer än majoriteten anser just dessa som jättegulliga oavsett fotokvalitet dvs. ljussättningen då fotot togs eller vilket material som fotot skrev ut på.

Vill du däremot skapa en snyggare fotobok som är pricken över i:et så är det relativt enkelt men då måste du använda ett bilredigeringsverktyg som du kan enkelt kan ladda hem gratis.

Våra bästa tips

Välj ut 30 av dina bästa foton och utnyttja rabattkampanjen som är aktuell just nu. Vi rekommendera att du läser igenom köpevillkoren innan du beställer. Följer du instruktionerna så ska du endast betala för frakten som är 49 kr i nuläget.

Vår målsättning med guiden är att kunna underlätta ditt sökande genom att samla gratis fotobok erbjudanden verifierade enligt vår policy på ett och samma ställe. Vi står alltså inte ansvariga för din beställning.

information om framkallning