Fotokalender & fotoalmanackor

Hur gärna man än önskar att leva med filosofin ”ta dagen som den kommer” så behöver vi alla planera mer eller mindre i vår vardag. För att avlasta våra tankar är det skönt att samla alla viktiga datum och kom-ihåg-lappar i en kalender eller almanacka. Och vad är inte bättre än en egen fotoalmanacka med personliga bilder som gör en glad och påminner oss om roliga minnen från gångna tider? Idag finns en uppsjö av företag som erbjuder dig tjänster för att tillverka din egen fotokalender och fotoalmanacka. Nedan har vi jämfört tre av dem! Ta del av informationen och se vilket företag som matchar dina önskemål bäst!

Fotokalender från ICA Foto
Ica foto samarbetar med Photobox som idag är störst i Europa på digital fotoframkallning, lagring och delning av digitala bilder. Deras ambition är att leverera så många innovativa tjänster och produkter som möjligt av hög kvalité till ett bra pris och med en bra service!

Ica foto erbjuder flera olika kalendrar och almanackor. Allt från väggkalendrar i A3-format och A4-format till skrivbordskalendrar i två olika storlekar, 24x11cm eller 22x17cm. Dem har även fotokalendrar i tre olika storlekar. Här finner du tillval som omslag i konstskinn för extra lyxigt och proper utseende! Här kan du själv välja hur många bilder som du vill skall finnas med på varje sida och om du vill ha med någon personlig text. Välj mellan över 25 stycken olika designmallar och bakgrunder.

På Ica foto kan du på ett enkelt sätt skapa just den kalender som kommer förenkla planeringen i din vardag . Här har du ett företag med bra priser och hög kvalité! Är du medlem hos Ica? Glöm inte att du kan samla bonus även hos Icas fotobutik!

Fotokalender från Myfujifilm
Fujifilm är ett företag som de flesta av oss någon gång har hört talas om eller kommit i kontakt med. MyFujifilm är en del av detta stora företag som har framkallat bilder sedan 1947. Utvecklingen har gått framåt sedan dess och detta företag har följt med på resan, redan 2003 erbjöd de tjänsten att framkalla bilder via internet. Idag är de Skandinaviens ledande leverantör av fotoframkallning.

Här kan du skapa helt magiska kalendrar! Alla bilder framkallas på blankt högkvalitativt papper med en lång livstid. Hos MyFujifilm kan du lätt välja layout på din almanacka. Vill du använda dig en eller två bilder på varje sida eller kanske ett helt kollage? Du kan även välja mellan väggkalendrar i storlekarna 20x30cm eller 30x45cm eller varför inte en bordskalender i storleken 11×29,7cm.

En annan smart funktion som MyFujifilm tillhandahåller är att du själv kan välja startdatum för din fotokalender. Nu är du inte längre begränsad till att skaffa dig en ny fotokalender i början på det nya året! Varför inte låta din kalender börja på din födelsemånad?

Fotokalender från Smartphoto
Smartfoto finns idag i över 20 länder och har över 5 miljoner kunder. Dagligen använder människor deras framkallningstjänster. Deras erfarenhet av framkallning sträcker sig lång tillbaka i tiden, företaget startade 1972 och har överlevt fram till idag på att nöjda kunder kommer tillbaka! Idag erbjuder företag 100 % nöjdkundgaranti vilket innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din produkt ersätter företaget dig med en likvärdig produkt utan extra kostnad!

Detta företag älskar verkligen att erbjuda många valmöjligheter, välj mellan kalendrar tryckta på musmattor eller i trä. Eller en väggalmanacka, bordsalmanacka, familjeplanerare, årsplanerare, adventskalendrar, köksalmanackor eller födelsedagskalendrar. De erbjuder även agendor i 3 olika storlekar och prisklasser! Ja du förstår, här kan du finna precis vad du letar efter! Skapa din egen layout med personlig text eller använd en av deras många mallar!
Även Smartphoto erbjuder funktionen att välja din egen startmånad!

BESTÄLL DIN FOTOALMANACKA ONLINE

fotokalender 2018För några år sen gjorde svt.se ett test genom att beställa fotokalendrar från fem olika fotosajter. Testet är nästan fem år grammalt och mycket har hänt sen dess!

Att skapa en egen fotokalender eller fotoalmanacka är väldigt enkelt men det kräver lite planering kring vilka bilder du vill lägga på de olika månaderna/ veckorna samt vilken kalenderlayout som passar användaren bäst. När du har koll på detta är det bara att ladda upp bilderna och beställa din fotokalender! Hoppas våran sammanfattning har gjort ditt val lite lättare!