Vanligaste misstagen

Ett foto säger mer än miljoner ord och kan beskrivas utifrån många egenskaper. Idag finns det stort utbud av fotoprodukter du kan framkalla bilder på, allt ifrån en fotobok till fotomuggar och mycket annat. Målsättning med fotoframkallning ska självklart vara att du vill bevara minnen och skapa din egna historia.  För att du ska kunna lyckas med din framkallning är det viktigt att du inte gör de vanligaste misstagen som många gör p.gn av att de inte har lagt ner fem minuter på att jämföra.

3 Vanliga misstag du ska undvika

Genom att ha undersökt och forskat i flera timmar har vi kommit fram till att det finns 3 faktorer som kan påverka ditt köp. Faktorer som kan bidra till att du antigen blir nöjd eller missnöjd därför är det viktigt för oss att dela med oss av vår studie. Studien är framtagen i syfte till att hjälpa alla våra besökare välja en fotobutik som kan leverera över deras förväntan, med maximal kundnöjdhet i fokus. Vi som konsumenter har all anledning att ställa krav på företag som vi vill handla hos. Du betalar för en produkt och därför är det viktigt att du blir nöjd men tyvärr händer det att kunden inte är nöjd p.gn att man inte har gjort en liten undersökning om tryckeriet.

Tips 3 misstag du måste undvika❶ Kvalitén är väldigt viktig vid framkallning. Ingen vill ha pixliga (suddiga) bilder. Därför är det viktigt att känna till att större delen av kvalitén kan du som kund påverka innan du beställer. Bilder som är högupplösta ger automatiskt bättre resultat än långupplösta bilder, därför ska du inte spara bilden i jpeg-format. Högupplösta foton styrs av många faktorer men allra viktigaste är pixlar. Många fotolabb har automatiska system som varnar om du försöker ladda upp fotografier i sämre kvalitet.

❷ Kundgaranti är ett måste. För att du ska kunna beställa tryggt, säkert och smart ska du till din egen fördel få garanti på köpet när du beställer. Fotobutik som erbjuder garanti brukar oftast vara värt ett besök.

❸ Leveranstid och villkor. Det är viktigt att du läser igenom köpvillkoren innan du beställer. Snabb leverans är till din fördel, däremot vill ingen vänta 30 dagar på sin framkallning därför ska du aldrig stressa igenom en beställning. Det tar knappt tio minuter att jämföra och läsa igenom villkoren.