Gratis fotobok på nätet

Nu kan du äntligen beställa en gratis fotobok genom oss. Det finns många leverantörer på nätet du kan beställa din fotobok hos men inte gratis! Hos Photobox får du möjlighet att beställa en fotobok gratis med spiralbindning och 30 sidor i formatet 20x20cm. Kampanjen är verifierad enligt vår policy så att vi tillsammans ska kunna spara pengar och framkalla bilder gratis genom att endast betala för frakten 49kr – Bättre kan det inte bli!

**Senaste uppdatering** – Photobox kampanjen har tyvärr upphört! Passa på och beställ hos ICA eller Fotoklok redan idag!

butikenbutiken

Varför ska man beställa en gratis fotobok?

fotobok gratis just nu

Tidigare erbjöd Photobox en gratis fotobok med spiralbindning och 30 sidor med ett värde på 189 kr men kampanjen har tyvärr upphört! Eftersom alla kampanjer endast gäller under en begränsad period så är det viktigt att du ta tillfället i akt och nyttja erbjudandet. Du kan fortfarande beställa din fotobok billigare med upp till 35% genom att nyttja kampanjen hos ICA eller Fotoklok som gäller just nu.

De bästa bilderna i en fotobok

Normen dvs. standarden som många följer idag och mycket tack vare våra smartphones är att vi ständigt tar foto när vi är ute på vift eller när vi är hemma. Telefonerna är små och lätta att ta med sig överallt och har en väldigt bra kamera. Detta betyder också att vi lagrar allting digitalt och med enkelhet kan vi överföra filerna till vilken media som helst. Men tänk om allt detta raderas t.ex. din externa hårddisk där den enda backupen av alla dina foton som finns plötsligt slutar fungera eller likaså molntjänsten. Vad ska man göra då?

foton till fotobokenAtt skapa en fotobok är essentiellt i våra liv eftersom att det i princip är en historiebok. Det är en så kallad tidslinje som visar oss minnen över en lång eller kort period beroende på hur mycket som man vill ta med i fotoboken.

En bra start är att börja gräva fram alla möjliga foton som man sparat i flera års tid och mer än sannolikt så är dessa osorterade på alla sorters media. Det mest vanligaste är att bilderna från ens uppfostran är den största högen att gå igenom. Foton från den här tiden var man inte så petig med då mer än majoriteten anser just dessa som jättegulliga oavsett fotokvalitet dvs. ljussättningen då fotot togs eller vilket material som fotot skrev ut på.

Vill du däremot skapa en snyggare fotobok som är pricken över i:et så är det relativt enkelt men då måste du använda ett bilredigeringsverktyg som du kan enkelt kan ladda hem gratis.

Våra bästa tips

Välj ut 30 av dina bästa foton och utnyttja rabattkampanjen som är aktuell just nu. Vi rekommendera att du läser igenom köpevillkoren innan du beställer. Följer du instruktionerna så ska du endast betala för frakten som är 49 kr i nuläget.

Vår målsättning med guiden är att kunna underlätta ditt sökande genom att samla gratis fotobok erbjudanden verifierade enligt vår policy på ett och samma ställe. Vi står alltså inte ansvariga för din beställning.