Om sajten & min erfarenhet

Innan du framkallar bilder gratis via min guide, vill jag att du ska få insyn i varför jag har lagt ner oändligt många timmar på att skapa Sveriges mest kompletta gratisguide. Det finns väldigt många företag att välja bland men är den dyraste alltid bäst? Vi är nog alla överens om att det är onödigt att betala för mycket när vi tillsammans kan spara pengar speciellt när kvalitén är det viktigaste. 

Senast jag skickade efter en framkallning va nog för ca två år sedan. Sedan dess har det   hänt mycket! Allt från bröllop till två sommarsäsonger och flera utomlandsresor. Fotografering har skett via min systemkamera men även iPhone. Alla bilder har lagrats i digitalform och jag har lyckats beställt några fotoprodukter som tillsammans med min nuvarande inredning skapar den personliga atmosfären i hemmet.

sparade bilderJag fick en tankeställare under min senaste vistelse i Asien som varade i ca fyra veckor. En tidig morgon började jag fundera över vad jag skulle göra med alla mina minnen.

Totalt hade vi fotat tre tusen bilder, samt ytterligare tre tusen fanns sparade i min laptop från föregående år, dvs nästan sex tusen motiv!

Sorteringen tog nästan en hel dag eftersom det är viktigt att hitta guldkornen som förtjänar sin plats i hemmet. Det blev några hundra bilder som jag vill skriva ut men det svåra var att välja ett seriöst fotolabb. Varje år tas det 880 miljarder foton världen över och därför borde konkurrensen inom nischen vara relativt tuff bland företagen. Från TV reklam känner man igen Smartphoto men det betyder inte att de är en av de bästa i Sverige.

pris vs kvalitet vid framkallningEfter att ha investerat flera timmar genom att läsa andras erfarenheter så insåg jag att det skulle vara väldigt givande om det fanns en guide med aktuella kampanjer. Kampanjer som tillåter dig att testa ett tryckeri genom att framkalla några bilder till ett reducerat pris.

Genom att t.ex. testa hundra bilder kan du själv avgöra om du vill skicka iväg en större beställning eller inte. Denna tidiga morgon i Asien såddes ett frö och det var nu resan till framkallabildergratis.nu började ta fart.

Min policy för att synas på sajten är väldigt enkel och självklart ska det gynna oss konsumenter. Jag har lyckats verifiera fyra webbutiker som jag listar och fler kommer det bli. Nu har vi ingen ursäkt att inte kunna bevara gårdagens minnen på tidlösa foton och skapa vår egna historia i hemmet. En bild säger mer än tusen ord och att kunna beställa genom att endast betala för portot är väldigt generöst.

Gör som många andra och beställ smartare. Tillsammans kan vi spara pengar genom att hitta allt vi behöver på ett och samma ställe!
// Tony