Fotomuggar

Tänk dig att varje morgon när du dricker ditt morgonkaffe att du blir påmind om ett av de mest energifyllda minnena du har eller att påminnas på den varmaste och mest kärleksfulla personen du känner när du kryper upp under en varm filt en kall vinterdag med en kopp varm choklad? Just den känslan och minnesbilderna kan du skapa med hjälp av en fotomugg! Eller varför inte ge bort i en present till någon som du vet använder en mugg varje dag?

ica fotoFotomugg från ICA Foto
Ica är en koncern som idag har etablerat sig inom många olika branscher. I samarbete med Photobox har de startat Ica Foto. Detta skapar ett brett utbud till bra priser. ICA finns idag i 19 länder och är idag Europas största digitala framkallningsföretag. De erbjuder även tjänster som bildlagring med funktioner som gör det lätt att dela dina bilder till andra platser eller personer.

Du kan välja mellan emalj, keramik eller benporslin av hög kvalité när du skapar din personliga mugg. Välj även mellan vanligt öra på muggen eller ett hjärtformat. Du kan även lägga till effekter som en färgad insida, färgat öra eller färgskiftning vid olika temperaturer! När du tagit dig igenom dessa val så kan du även välja mellan 200 olika designmallar. Ja, du förstår, du kan verkligen skapa en mugg som är helt rätt för användaren!

Är du dessutom medlem hos ICA så kan du samla bonuspoäng i deras fotobutik. Dessa poäng samlas ihop och betalas ut som rabattcheckar med jämna mellanrum!

 

 
smartphotoFotomugg från Smartphoto
Hos Smartphoto kommer du garanterat bli nöjd med resultatet! Skulle du dock inte bli det kan du nyttja deras 100 % nöjdkundgaranti som innebär att de ersätter dig med en likvärdig produkt eller pengarna tillbaka! Företaget har sysslat med fotoframkallning sedan 1972 och har idag över 5 miljoner kunder i mer än 20 länder.

Här har du mängder av valmöjligheter! När du ska välja form på din fotomugg finns det espressomuggar med fat, vanliga muggar, frostat glas, tekoppar i glas med gravyr och muggar som ändrar färg när muggen ändrar temperatur. Du har över 570 designmallar att leta fram din favorit bland och flera olika färger på muggarnas öron och insida som ytterligare valmöjligheter.

Känner du att du vill komplettera din frukostmugg med en matchande skål till flingorna så finns möjligheten till det med! Här finns alla förutsättningar för att du skall bli nöjd med slutprodukten!
 

 

 
 
fujibutikenFotomugg från Myfujifilm
Myfujifilm är ett företag med lång erfarenhet inom bildframkallningsbranschen. Redan 1947 började Fujifilm framkalla bilder och 2003 började företaget erbjuda framkallning via internet. Den långa erfarenhet har resulterat i en gedigen kunskap och det syns på resultatet på produkterna som levereras. Färgerna, lystern och skärpan i bilderna tyder på en riktigt god kvalité!

När du skall beställa din fotomugg hos Myfujifilm kan du välja mellan materialen glas och keramik. De finns i både höga och låga muggar eller formade som ölkrus. Du kan välja mellan sex olika innefärger på muggarna och matcha det med samma färg på örat. Vill du istället ha ett mer stilrent utseende så kan du välja en svart linje som går runt hela muggens överkant.

Tillsammans med en av alla designmallar kan du få till pricken över i:et som man söker efter på en speciell produkt som denna! Är användaren vänsterhänt? Det finns muggar för dem också! Så njut av produkter med en hög kvalité!

 

GÖR EN EGEN MUGG MED FOTO

fotomugg av egen bildDu kan enkelt skapa en personlig mugg med dina foton på bara några minuter. Genom att först välj tema med färg och layout, sedan lägga till din text och bild, trycka på beställ så är det klart! Fotomuggen skickas hem till dig eller kanske direkt hem till personen som du skapade muggen för.

Vissa sidor erbjuder olika tjänster så tänk på att jämföra priserna med vad du får för pengarna innan du beställer din fotomugg så att du verkligen blir nöjd! På vissa sajter kan du välja mellan olika modeller på muggar och hos vissa kan du skicka med en present i muggen! Välj det företag som kan leverera en mugg efter just dina önskemål. Lycka till!